Licentiekosten niet KVGO-leden

Welkom bij de RI&E-licentiewinkel.

Licenties zijn voor KVGO-leden gratis, maar niet-leden dienen voor het gebruik van de ARBO RI&E een licentie te kopen. De hoogte van de kosten is afhankelijk van de bedrijfsgrote en de lengte van de licentieperiode (1 of de gunstigere 3 jaarslicentie).

Waarom zijn er licentiekosten voor niet-KVGO-leden?

Dat de RI&E niet voor iedereen gratis is, heeft te maken met het feit dat het instrumentarium van Arbo Grafimedia door bedrijfstakfondsen wordt gefinancierd. En de bedrijfstakfondsen worden weer gevuld door afdrachten van KVGO-leden. Dan is het vreemd dat bedrijven die geen bijdrage leveren, gratis gebruik kunnen maken van de toolbox. Vandaar dat aan niet-KVGO-leden een bijdrage in de kosten wordt gevraagd in de vorm van een licentietarief. Door de inlogprocedure van de ARBO RI&E te doorlopen, komt u vanzelf bij de betaalmodule terecht. Klik hier om bij de ARBO RI&E te komen.

Wat als ik nog niet weet of de RI&E wat voor mij is?

Als u nog niet zeker weet of de ARBO RI&E iets voor u is, kunt u ook eerst meer achtergrondinformatie lezen op de informatiesite van de ARBO RI&E. U kunt daar zelfs een Quick Scan uitvoeren, waarmee in 5 minuten weet hoe uw bedrijf er qua arbozorg voorstaat. U krijgt dan een advies wat u het beste kunt doen.

Wat u ook kan doen is gebruik maken van de GRATIS kennismakings-RI&E: de START RI&E. Hiermee krijgt u snel inzicht in alle mogelijkheden van de ARBO RI&E. Net als vele voor u, zult u snel overtuigd raken van het nut en noodzaak om met deze erkende branche RI&E aan de slag te gaan. Om met deze gratis testversie aan de slag te gaan, om u eerst het gebruikelijke inlogprotocol volgen. U komt dan vanzelf bij de START RI&E terecht. Klik hier om naar de ARBO RI&E te gaan.

Welke licentie past het beste bij mij: 1- of 3-jaarslicentie? En wat krijg ik dan?

Dat is voor ons natuurlijk moeilijk te beantwoorden. Wat we u wel kunnen meegeven is het volgende:

  • Bij twijfel: ga eerst kennismaken met de ARBO RI&E door gebruik te gaan maken van de GRATIS START RI&E
  • Praktisch aan de slag: koop een 1-jaarslicentie om alle gebruikersaspecten van de RI&E te leren kennen. Beslis daarna op welke manier je verder wilt gaan.
  • Overtuigd van het nut en de noodzaak: wees verstandig en koop direct de veel gunstigere 3-jaarslicentie.

Een licentie moet per unieke entiteit (dus vof, BV of NV) worden aangevraagd. Met vragen kunt u zich richten tot de Helpdesk Arbografimedia (mail: info@arbografimedia.nl of bel: 020 5435665).

Elke licentie bestaat uit een vaste gebruiksperiode van 1 of 3 jaar (afhankelijk van de gekozen gebruiksperiode) en toegang tot de Helpdesk Arbografimedia voor het stellen van 1ste lijns vragen over het gebruik van de ARBO RI&E. Uit ervaring merken wij dat de gebruikers hiermee prima uit de voeten kunnen. Mocht je onverhoopt vastlopen of simpelweg geen tijd (meer) hebben, bel dan de Helpdesk voor de 2de lijnsdienstverlening. In now time hebben de arboadviseurs uw RI&E op orde gemaakt en voldoet u op dat punt optimaal aan de wet.

Hieronder vindt u een overzicht van de licentietarieven:

licentietarieven2024.png

Hieronder vindt u de basisvoorwaarden, die gelden bij de aankoop van een licentie gelden:

1. Bepaal aan de hand van het aantal werkzame personen (incl. directie), tot welke bedrijfscategorie uw bedrijf hoort.

2. Elk bedrijf (met eigen KvK-nummer) kan een licentie aanschaffen. Aan het gebruik van de RI&E zijn licentievoorwaarden verbonden. Wij adviseren de bedrijven deze goed door te lezen. Gedurende de licentieperiode heeft het bedrijf toegang tot de Web-applicatie ARBO RI&E Grafimedia en de daaraan verbonden Helpdesk Arbografimedia m.b.t. 1ste lijns vragen over de inhoud en/of ICT-aspecten van de applicatie.

3. Bij een licentieaankoop dient het bedrijf vooraf te kiezen van welke licentieperiode gebruik gemaakt gaat worden. Dit kan de reguliere 1-jaarsperiode zijn, of de gunstigere 3-jaars periode. Betalingen vindt normaliter via digitale transactie plaats. Op verzoek is een andere betalingsmethode mogelijk. Neem in dat geval contact op met de Helpdesk Arbografimedia: info@arbografimedia.nl of bel 020 - 543 56 65.

4. Getoonde prijzen kunnen onderhevig zijn aan prijswijzigingen. Deze gaan overigens pas in op het moment van de aankoop van een nieuwe licentie.